Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-09@07:05:35 GMT

◄ هوشمندسازی بنادر از سمینار و پاورپوینت تا اجرا

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۳۷۴۰

◄ هوشمندسازی بنادر از سمینار و پاورپوینت تا اجرا

تین‌نیوز | 

یک کارشناس حوزه دریایی گفت: هرچند حرکت به سمت هوشمندسازی بنادر بسیار خوب است ولی با شناخت اندکی که من از سازمان بنادر و دریانوردی دارم این پروژه مهم به چیزی شبیه PCS دچارخواهد شد که علیرغم گذشت حداقل ۱۰ سال از مطرح شدن آن هنوز در سطح سمینار است و پاورپوینت.

به گزارش تین‌نیوز، حسین باقری این مطلب را در شبکه‌های اجتماعی و پس از آن بیان کرد که بهروز فتحی کارشناس حوزه لجستیک گفت: به‌دلیل عدم تحرک کافی سازمان بنادر در پیشبرد سامانه‌های کنترل و نظارت بر بارهای وارداتی و پیشی گرفتن سامانه‌های نظارتی و ثبت سفارش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، امکان ایجاد هم‌راستایی و هم‌ترازی در صحنه عملیات لجستیکی کشور در حوزه بندر به‌عنوان مهمترین بخش از حلقه زنجیره تامین ملی وجود ندارد.»

باقری تاکید کرد: طی سال‌های نسبتا ًطولانی که تا حدی در جریان مسائل فاوای سازمان (فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی) بوده‌ام، فاوا و سامانه‌های نرم افزاری (به‌خصوص سامانه‌های عملیاتی) افت و خیزهای زیادی داشته‌اند، ولی خیزها و پیشرفت‌های سامانه‌ها عمدتاً زمانی بوده که یکی ازمسئولان ارشد سازمان(هیئت عامل) مسئول کار بوده‌اند. 

 وی با بیان این‌که این تجربه در 2 سامانه gcom و ccs و تاحدی سیستم جامع دریایی مشهود بود، افزود: بنابراین اگر سازمان توقع جهش و پیشرفت از فاوا را دارد باید یکی ازاعضای هیئت عامل مسئول فاوای سازمان باشد، یعنی وزنه فاوا باید درحد نفر دوم سازمان باشد.

این کارشناس خاطرنشان کرد: در غیر این صورت مسایل فاوا درحوزه‌های میان بخشی و سطوح هم ارز بین مدیران فاوا و مدیران هم رده دیگر معطل می‌ماند.

او اظهار کرد: بدون شک دلیل اصلی اینکه سامانه گمرک (بدون توجه به تمام انتقاداتی که شاید به آن وارد باشد) توانسته است تا این حد جا بیفتد  الان هم در بسیاری از کارهای سازمان بنادر مداخله می‌کند این است که وزنه سنگین اشخاصی مثل کرباسیان (رئیس کل گمرک وقت) و فرهاد رهبر(رئیس وقت دانشگاه تهران) پشت آن بود.

این کارشناس افزود: وقتی سامانه گمرک با یک تیم ده‌ها نفره برنامه‌نویس و توان کارفرمایی بالا درحد رئیس کل گمرک در حال فعالیت است،  CSS سازمان بنادر با تیمی دو سه نفره پیمانکار و توان کارفرمایی یک کارشناس یا رئیس اداره سازمان چه کاری از پیش می‌تواند ببرد؟

وی خاطرنشان کرد: وقتی به‌واسطه سامانه گمرک تیمی حداقل ۵۰ نفره به بدنه گمرک تزریق می‌شود ولی قرارداد CSS یا Gcom با پایان قراردادشان چندین و چند ماه باید بلاتکلیف بمانند و هنوز هم کسی درست نمی‌داند که چه بر سر این 2 سامانه قرار است بیاید، چه انتظاری از فاوا باید داشت؟

او با بیان این‌که مدیر عامل سازمان بنادر سال گذشته در سمیناری، هدفگذاری سازمان برای حرکت به سمت بنادر هوشمند را مطرح کرد، گفت: هرچند این موضوع بسیار خوب است ولی با شناخت اندکی که من از سازمان دارم این پروژه مهم به چیزی شبیه PCS دچارخواهد شد که علیرغم گذشت حداقل ۱۰ سال از مطرح شدن آن هنوز در سطح سمینار است و پاورپوینت.

باقری تاکید کرد:اگر سازمان بنادر و دریانوردی می‌خواهدبه هدف بنادر هوشمند برسد باید یکی از چهار معاون این سازمان مسئول این کار  شود، یکی ازمعاونان و نه یکی از مدیران کل یا مشاوران.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ارز سازمان بنادر و دریانوردی فناوری اطلاعات و ارتباطات کنترل و نظارت گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی زنگنه، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جلسه با مدیرکل اوقاف استان زنجان اظهار کرد: از ۱۰ سال گذشته کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۰ سال فقط پنج هزار رقبه به این سامانه متصل بود اما در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ رقبه نیز به آن اضافه شد، اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ رقبه به این سامانه متصل هستند.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است، اضافه کرد: امید است کار ثبت اطلاعات ۸۰ درصد رقبات وقفی کل کشور در یک‌سال آینده انجام شود.

زنگنه اضافه کرد: انجام جی آی اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است، امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در قالب جی آی اس حد و حدود موقوفات مشخص شده و مشخصات املاک و اراضی وقفی از حالت کلی و توصیفی خارج می‌شود.

کد خبر 751648

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • بازدید اعضای هیات‌عامل سازمان بنادر از پروژه‌های جزیره بوموسی
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه